Cooper зупинить виробництво легкових автошин в Англії у 2019 році

Cooper зупинить виробництво легкових автошин в Англії у 2019 році

Компанія Cooper зупинить виробництво автогуми для легкових автомобілів на заводі в Мелкші, Англія.

У жовтні компанія оголосила, що розглядає цей крок. За словами Купера, мета полягає в тому, щоб допомогти своїй дочірній компанії Cooper Tire & Rubber Company Europe Ltd. «підвищити свою конкурентоспроможність у світовій шинній промисловості».

Купер повідомив, що виробництво автошин для легкових автомобілів буде зупинено протягом 10 місяців. Близько трьохсот робітників залишаться без роботи.

Melksham є штаб-квартирою Cooper Tire Europe і це залишиться без змін. Компанія Cooper заявляє, що на майданчику залишиться близько чотирьохсот робочих місць, включаючи виробництво автоспорту та автогуми для мото, виробництво матеріалів, продаж та маркетинг, Європейський технічний центр та європейську штаб-квартиру.

У жовтні Купер заявив, що завод у Мелкшем був найзатратнішою виробничою ділянкою, і що ремонт не був правильним варіантом у розвитку компанії. Купер каже, що його автошини залишаться у продажу для покупців у Англії, але виробництво буде в інших місцях у рамках його глобальної виробничої мережі.

«Ми робимо все можливе, щоб допомогти постраждалим співробітникам, які залишаться без роботи, оскільки ми робимо цей необхідний крок для підвищення конкурентоспроможності компанії Cooper.

loader