Нова Китайська Всесезонна Шина Maxxis AT700

Нова Китайська Всесезонна Шина Maxxis AT700

Нова Китайська Всесезонна Шина Maxxis AT 700 перемогла у престижній премії австралійських оглядачів шин.

Нова Китайська всесезонна Шина Maxxis AT 700 приголомшила всіх і заслужено посіла перше призове місце у великому та серйозному тесті, проведеному в Австралії авторитетним австралійським автомобільним журналом 4×4 Australia.

У тесті всесезонних шин різновиду AT брало участь дуже багато моделей. Наприклад усім відомі у Світі автомобільних шин бренди Hankook, Nexen, Maxxis, Falken і навіть преміальні Dunlop, Bridgestone, Goodyear… Усі марки шин встановлювалися на той самий пікап… Випробування проходили австралійськими дорогами та бездоріжжям і навіть пустелі… Головні критерії перевірки були гальмування шин на мокрій і сухій дорозі і звичайно, як вони поведуться в реальних умовах бездоріжжя - піску, камінні, болоті, гравії і т.д.

Всі тести проходили за “сліпим методом”... Експерти, які сиділи за кермом пікапа, не знали на якій шині вони їдуть у конкретний момент, коли проходили всі тести. Це дуже важливо для об'єктивності тестів, щоб не порушилася неупередженість та чесність конкурсу і щоб усі оцінки були вірні справедливі.

В Підсумку, після всіх тестів і випробувань, Китайські шини Maxxis AT 700 отримали вищий бал, від експертів, за гальмування на сухій та мокрій дорозі та оцінки добре, за всі інші тести та дисципліни, включаючи їзду австралійським бездоріжжям. Це і дозволило китайській шині Maxxis AT 700 обійти навіть таких монстрів шинної справи як Dunlop, Bridgestone, Goodyear… Не завжди краще те, що дорожче! Браво, Maxxis !!!

loader