HANKOOK СТАЄ ОФІЦІЙНИМ ПАРТНЕРОМ ШИН СЕРІЇ W.

HANKOOK СТАЄ ОФІЦІЙНИМ ПАРТНЕРОМ ШИН СЕРІЇ W.

HANKOOK СТАЄ ОФІЦІЙНИМ ПАРТНЕРОМ ШИН СЕРІЇ W.

H ankook Tire поєднує зусилля з W Series для заохочення жінок до автоспорту. (Фото: Hankook)


Hankook Tire є офіційним шинним партнером нової серії W, яка націлена на заохочення жінок в автоспорті.

Hankook Tire постачатиме свої висококласні гоночні шини Ventus Race для серії W. Організатори нової одномісної серії W та Hankook Tire об'єднали свої зусилля, щоб разом брати участь і вести кампанію за права жінок-гонщиків, які, незважаючи на ризик у світі автоспорту, як і раніше становлять значну меншість, порівняно зі своїми колегами-чоловіками.

Серія W стане партнером DTM для проведення серії у шість гоночних уїк-ендів у 2019 році. Hankook Tire є ексклюзивним партнером шин DTM із 2011 року. Перший раунд серії Formula для жінок проходитиме у Хокенхаймі в перший тиждень травня 2019 року. Фінал бренду Hatch пройде у серпні цього року. Загальний бюджет призових грошей встановлений у 1,5 мільйона доларів. Переможець має отримати призовий чек на 500 тисяч доларів.

Понад 100 жінок-водіїв із 30 країн подали заявки на місця до 270-PS Tatuus T-318 Formula 3. З них 60 жінок вийшли у відбірковий раунд. Журі та експерти, включаючи колишніх пілотів Формули 1, відібрало 18 фіналістів, які займатимуть бажані стартові позиції.

Отримана, в результаті тестів та відборів, група водіїв має пройти великі навчальні курси, жорсткі правила та тести на придатність та достатню підготовку водіїв, щоб переконатися, що вони повністю підготовлені до початку серії W у Хоккенхаймі. Оскільки незначні зміни тиску в шинах можуть вплинути на хід гонки, керованість шин вважається особливо важливим для гонки. Тому компанія Hankook усіх переконує, що її шина Ventus Race, з її винятковою стабільністю та високим рівнем зчеплення, є найкращим партнером для водіїв-початківців.

«Наша компанія з натхненням ставимося до цього нового партнерства з W Series і з нетерпінням чекаємо початку та шансу підтримати цей новий та захоплюючий формат гонок, використовуючи всі можливості Ventus Race та наші ноу-хау», «Однією з найголовніших та основних причин нашої участі є той факт, що серія W призначена винятково для жінок. Це дуже своєчасна і правильна ініціатива, оскільки дозволяє водіям-жінкам розвиватися у професійному середовищі на авто спортивній арені, де, як і раніше, переважно домінують чоловіки. Тим не менш, ми не просто думаємо про жінок у кабіні пілота, але й хочемо, щоб жінки-механіки, жінки-інженери та керівники команд також отримали більше можливостей в автоспорті». Адже серед жінок є великі професіонали своєї справи і вони на це заслуговують. Заслуговують уже давно.

Hankook Tire - це захоплююча та інноваційна компанія, яка, як і серія W, завжди готова брати участь у нових проектах і програмах, а також увірватися в новий напрям, вирватися в лідери і бути там лідером вже до кінця. Тому ми раді мати такого іменитого партнера. Ми отримали дуже багато цікавих пропозицій, але саме Hankook Tire мала найкращу пропозицію, і він буде прагнути допомогти нам запропонувати жінкам найкращі можливості в автоспорті», - пояснює генеральний директор W Series.

loader