Bridgestone у 2019 році представить нову зимову шину Blizzak WS90

Bridgestone у 2019 році представить нову зимову шину Blizzak WS90

Bridgestone у 2019 році представить нову зимову шину Blizzak WS90

Найновіше доповнення до сімейства зимових автошин Blizzak від Bridgestone – WS90. Ця модель надійде у продаж для авторизованих дилерів Bridgestone, починаючи з квітня 2019 року.

Гума Bridgestone - WS90, розроблена для седанів та мінівенів, була розроблена з урахуванням останніх нововведень та досягнень у технології виробництва зимових автошин Bridgestone.

1. Новий склад протектора. Новий склад гуми, який використовує запатентовану технологію Multi-Cell компанії Bridgestone, забезпечує хороший гальмівний шлях на льоду в порівнянні з автошинами Blizzak WS80 лінійки, що передбачає. Технологія Bridgestone Multi-Cell спеціально розроблена з гідрофільними або вологолюбними властивостями, які притягують воду і відтягують її від льоду для поліпшення зчеплення на різних дорожніх покриттях.

"Кожна секунда має значення, особливо коли ви намагаєтеся зупинитися на зимових дорогах, де видимість може бути дуже поганою, і умови можуть швидко змінюватися", - говорить Роберт Саул, директор зі стратегії споживчих шин у США та Канаді.

2. Спеціально розроблений рисунок протектора. За словами Bridgestone, автошина Blizzak WS90 також має спеціально розроблений рисунок протектора для більш тривалих експлуатаційних характеристик порівняно з Bridgestone Blizzak WS80. Компанія засновує це на таких припущеннях: 1) сніговий сезон триває приблизно з середини жовтня до середини квітня – шість місяців для дуже холодних регіонів; 2) середній споживач проїжджатиме приблизно 1200 миль на місяць.

Крім підвищеної зносостійкості шина Blizzak WS90 оснащена новим пакетом технологій EdgePerformance. Блокування прорізів у дизайні протектора шини забезпечує більше країв для покращення характеристик на снігу та мокрій дорозі.

Шина Blizzak WS90 доступна у 51 розмірі від 15 до 19 дюймів. Атошини покривають 86% пасажирських седанів та мінівенів на дорогах сьогодні, каже Бред Робісон, менеджер з шин Bridgestone. Нова атошина почне постачатись авторизованим дилерам Bridgestone у квітні 2019 року.

Шина буде продаватися за тією самою ціною, що й Blizzak WS80. На своєму сайті Bridgestone повідомляє, що ціна на Blizzak WS80 починається із $102,99.

loader