Компанія Falken розширює гарантію на 11 шинних ліній

Компанія Falken розширює гарантію на 11 шинних ліній

Компанія Falken розширює гарантію на 11 шинних ліній

Falken Tire Corp. розширила свою гарантію, щоб охопити 11 змінних шин для нових покупок, зроблених після 1 січня 2019 року до 31 грудня 2019 року.

Лінії шин Falken, на які поширюється гарантія від дорожньо-транспортних пригод:

·         WildPeak A/T3W, WildPeak H/T

·         Ziex CT60 A/S, Ziex S/TZ05, Ziex ZE950 A/S

·         Азеніс FK510

·         Sincera SN250 A/S, Sincera SN201 A/S

·         Espia EPZ II, позашляховик Espia EPZ II

·         EuroWinter HS449

Гарантія компанії передбачає безкоштовну заміну шин у офіційного дилера Falken у разі пошкодження шини внаслідок непередбачених обставин.

Для кваліфікації повинні бути дотримані певні критерії, зокрема, будь-яке пошкодження має бути протягом перших двох років з дати покупки шини або протягом першого/32-го зносу від початкової глибини протектора, залежно від того, що настане раніше.

«Ми завжди впевнені у продуктивності наших шинних ліній Falken», - каже Даррен Томас, старший віце-президент з продажу та маркетингу. «Але в малоймовірному випадку, коли один із наших клієнтів зазнає непоправної шкоди своїй шині – зазнавши деякої небезпеки на дорозі – Falken Tyres буде там, щоб замінити її.

Фалькен каже, що певні фактори перешкоджатимуть виконанню гарантії, такі як перегони чи позашляхове використання; неправильне обслуговування шин; ушкодження від нещасного випадку; пожежа, злодійство, стихійне лихо чи вандалізм; або використання ланцюгів протиковзання. Доступно лише у США та Канаді.

loader