Нові шини для Формули 3 від Pirelli

Нові шини для Формули 3 від Pirelli

Представник компанії Pirelli розповів про плани компанії на майбутнє. За його словами, Pirelli збираються кинути всі сили на розробку нових шин, спеціально для формули 3. Як стверджує глава відділу, головною особливістю новинки стане чудове зчеплення з дорожнім покриттям, покращена здатність до поворотів, а також висока деградація шин.

Новий сезон у 2019 році неодмінно стане знаменним, і запам'ятається всім заміною першості Формули3. Швидше за все, деякі частини автомобілів, враховуючи двигун і навіть коробку передач, зможуть потрапити в цю серію з Dallara GP316. Враховуючи все це можна з упевненістю сказати, що притискна сила оновленого транспортного засобу помножиться.

Планується, що на всіх транспортних засобах, які беруть участь у перегонах, будуть нові шини компанії Pirelli. Крім того, компанія спробувала створити й інший вид шин, у зв'язку з деякими відмінностями новітнього виду техніки.

Промоутери змогли надати компанії Pirelli чітко оформлене прохання щодо забезпечення високого рівня деградації. Так склалося, що гума задніх коліс більше піддається зносу. Через це керувати автомобілем наприкінці гонки ставати дуже важко.

Офіційні випробування нової лінійки шин заплановані на перші весняні місяці цього року в Барселоні на трасі Поль-Рікар.

loader