Компанія Continental пропонує нову, всесезонну новинку

Компанія Continental пропонує нову, всесезонну новинку

Американський бренд Continental пропонує споживачам нові шини, які можна використовувати усі сезони. Новинка призначається для позашляховиків та кросоверів. Шини розраховані на використання у м'якому європейському кліматі.

Cross Contact RX

Одними з перших країн, де американська компанія Continental вирішила презентувати свою новинку, стали Словаччина та Чехія. Можливість використовувати покришки у будь-який сезон – є головною відмінністю новинки. Саме з цієї причини поверхня протектора має бути універсальною. Бренд характеризує свою новинку як унікальну! Завдяки використанню якісної сировини та новітніх розробок, нові покришки однаково впевнено почуваються як на сухій, так і на мокрій або засніженій дорозі.

Вже оголосили, що на ринку модель Cross Contact RX буде представлена у чотирьох розмірах. Однак при цьому три з них вибрані спеціально для комплектації таких автомобілів, як Land Rover. За чинними правилами європейського маркування, новинка від американського бренду Continental ставитиметься до класу «С» щодо рівня зчеплення з мокрим дорожнім покриттям. А ось щодо показників паливної економічності цю модель можна віднести за показниками до класів «А» та «С».

loader