Нові шини для сільгосптехніки від Petlas

Нові шини для сільгосптехніки від Petlas

На виставці SIMA, присвяченій сільськогосподарській техніці, компанія Petlas неодмінно проведе презентацію своєї нової розробки – моделі унікальних шин PT-Trac.

Нові шини виготовлені за спеціальною технологією CupWheel. Боковини в них мають унікальну чашоподібну конструкцію. Компанія виробник стверджує, що завдяки великій плямі зіткнення з поверхнею ці шини здатні значно зменшити ущільнення ґрунту, а також легко запобігає. А ось спеціально збільшена тяга дозволить машиністу використовувати сільськогосподарську техніку ще ефективніше.

Окрему увагу слід приділити з того що нові шини здатні забезпечити транспортному засобу плавний хід. Що ж до інших показників, то тут слід звернути увагу до спеціальний склад гуми. Він дозволяє значно покращити якість та період експлуатації покришок.

Як заявив директор відділу продажів та маркетингу компанії Petlast, вони бажають, щоб клієнт міг не просто придбати свій товар, але також скористатися всіма перевагами нових розробок. Саме тому бренд збирається й надалі розширювати доступний асортимент на радість споживачам.

loader