Нові шиповані шини від Nokian

Нові шиповані шини від Nokian

Нові шини від Nokian, які отримали назву Hakkapelita LT3, були розроблені спеціально для найскладніших умов зимового періоду. Вони здатні забезпечити водієві оптимальне зчеплення із зледенілим дорожнім покриттям, а також робочими майданчиками вкритими снігом. Як зазначають представники компанії Nokian , у зимовий період хороші покришки є «першою лінією захисту». Якщо ж враховувати роботу з важкими автомобілями, то роль шипуватої гуми не можна недооцінювати. Тут вона стає ще більш суттєвою.

Слід враховувати і той факт, що шини, які призначені для позашляховиків і пікапів обов'язково повинні мати гарну міцність і жорсткість. Саме ці якості дозволять автомобілі зберегти оптимальну стійкість на дорозі. Керуючись цими поняттями, нові шини від Nokian отримали посилену структуру каркаса, який дозволяє їм легко впоратися навіть із підвищеними навантаженнями в найсуворіших зимових умовах.

Нові шини мають агресивний малюнок протектора, який дозволить ефективно відводити не тільки сніг, але також воду та сльоту з плями контакту з дорожнім зчепленням.

Однак головною особливістю покришок Hakkapelita LT3 залишається наявність унікальних шпильок нового типу. Вони отримали назву - "арктичні" шипи. Нова принципово функціональна концепція шипування дозволяє забезпечити максимальне зчеплення зі слизьким дорожнім покриттям.

loader