Компанія Pirelli дебютувала на ринку із новою моделлю шипованої шини.

Компанія Pirelli дебютувала на ринку із новою моделлю шипованої шини.

Нова шина від Піреллі дебютувала в єдиному та ексклюзивному тесті заїзду на дорогах чемпіонату Світу, де Pirelli є головним спонсором. На додаток до досвіду їзди по ожеледиці, колії та льоду з гумою Ice Zero FR та Ice Zero 2, Pirelli оснащує базовою комплектацією своїми новими шинами автомобілі Audi e-tron, які використовуються організаторами заходу в рекламних методах та цілях, оскільки нові електрокари від Audi дуже популярні у всьому Світі.

Pirelli офіційно запустить у тестування та перевірку шини Ice Zero 2 на засніжених та зледенілих дорогах свого випробувального полігону у Швеції.

Компанія представила два різні типи шин на останньому чемпіонаті світу з лижного спорту: звичайні та універсальні Ice Zero FR для типових північних умов водіння та нову шиповану модель шини Ice Zero 2 для більш екстремальних погодних умов та ситуацій так званих скандинавської та сибірської зими.

Нова шипована модель шин Піреллі була розроблена для автомобілів елітного преміум класу, у тому числі електромобілів, на які стрімко у Світі зростає популярність. Електромобілі, які отримують весь свій крутний момент з низьких оборотів, як ніхто інший у сегменті машин, потребують максимального зчеплення, особливо типових північних та арктичних умов, з малим зчепленням взимку, наприклад, з нульовим зчепленням на льоду. Нова шипована модель шин Піреллі видає максимальні показники зі зчеплення на льоду, також у шині застосовані найновіші та останні розробки та технології компанії Піреллі в шинній справі. Крім того, Pirelli також розуміє важливість тиші електромобілів, таких як електромобіль Audi e-tron. Тому шиповані шини Ice Zero 2 були розроблені для обмеження шуму дорожнього руху, характерного для цього типу шин. І в цьому показнику в новій зимовій шипованій моделі шин Піреллі досягли приголомшливого і неймовірного результату!!

Спільні проекти компанії Pirelli з різними спортивними асоціаціями і змаганнями веде своє коріння ще аж до 1907 року, коли Піреллі обладнала перемогу Італу в гонці Пекін-Париж. Ось така тривала, цікава та тісна співпраця!!

loader