Шини в Одесі

Шини в Одесі

         На українському ринку є безліч брендів автомобільних шин: від відомих старих фірм типу Michelin , Pirelli , Bridgestone , Dunlop , до відносно нових для наших широт і більш доступних за ціною азіатських виробників на кшталт Kumho і Hankook . Є й перевірений вітчизняний виробник – «Росава» від Білоцерківського шинного заводу, традиційний вибір власників бюджетних сучасних або старих радянських авто. Сучасний автопарк України відрізняється великою різноманітністю, відповідно йому зростають і вимоги споживачів.

 

            Характерною рисою всього південного регіону, включно з Одесою, є нестабільність погоди. Оманливо м'яка зима часом спонукає недбайливих водіїв до економії на зимовій гумі. Проблема в тому, що на багатьох новітніх передньопривідних машинах всесезонні шини значно погіршують керованість, а в умовах сильної ожеледиці просто не забезпечують належне зчеплення з дорогою. Під час коротких сильних морозів після відлиць відбувається майже аварій, ніж за весь попередній сезон. Висновок однозначний: на гальмівній системі, у тому числі й на шинах, не можна економити, це питання життя! Інтернет-магазин де можна купити шини в Одесі повинен мати у своєму каталозі значний асортимент шипованої гуми, що підходить як для шосе, так і для ґрунтових доріг.

 

            В останні роки багато магазинів і невеликі автомайстерні почали масово завозити шини з європейських країн. Пов'язано це і з економічною ситуацією, і із суворими екологічними законами ЄС. Природно, при їзді якісними дорогами шина зношується набагато повільніше, але в цілому покупка зношеної покришки - лотерея на свій страх і ризик, ніхто не знає, як відреагує «втомлена» гума на гострий камінчик, що раптово потрапив під колесо, та ще й на великій швидкості . Грамотна цінова політика інтернет-магазину дозволяє не обходитися напівзаходами, але й не змушувати клієнта перевитрачати кошти.

 

            Асортимент сучасних шин також великий, як і розмірність дисків. Важливим є і матеріал виготовлення останніх, адже ковані диски забезпечують одночасно і більш чуйний відгук, і змушують водія бути сконцентрованішим. Відповідно, любитель спортивного стилю їзди має підбирати дорожчі шини. Другий фактор – вага авто. Важкий повнорозмірний американський седан, рамний позашляховик, кросовер з туристичним «обважуванням» створюють підвищений тиск на поверхню, звідси і виникають спеціальні вимоги до якості корду, висоті та малюнка протектора, міцності та еластичним властивостям гуми. Українські дороги відрізняються підвищеними навантаженнями на всі системи автомобіля, а континентальний клімат змушує шину працювати в дотику і з крижаною, і з розжареною поверхнею залежно від сезону. Також при виборі шин для авто в Одесі існує і естетичний фактор. На хвилі любові до вінтажної моди, повертаються білі бічні вставки, що особливо ефектно виглядають на олдтаймерах, але і на хотродах і кастомних масл-карах використовуються яскраві кольори для підкреслення потужності та стрімкості.

 

            Якісний інтернет-магазин завжди має в штаті і вмілих автомеханіків, і професійних менеджерів, які добре знайомі з новинками ринку автомобільних аксесуарів і готові порадити клієнту оптимальний комплект гуми в залежності від його потреб. Також частими є акції, програми лояльності, дисконтні картки у партнерстві із мережами автозаправок тощо.

loader